4 Ocak 2013 Cuma

Finansal Açıdan Türkiye Gelişiyor


Bay Panetta'nın dağıtım amacıyla, Aralık ayı başlarında NATO'nun tartışmalar sonucu, şimdiye kadar Suriye çatışma içeren yardımcı olacak ve Türkiye ile 550 kilometrelik sınırı boyunca akacak riski, bir NATO üyesi en aza indirmek için en doğrudan Amerikan askeri eylemi temsil eder konut 100.000 'den fazla Suriyeli mültecilerin ve Cumhurbaşkanı Esad atmak için çalışıyor Suriyeli isyancılara yardım sağlanmasıdır.

Suriye güçlerinin sınırı boyunca isyancı pozisyonlarını bombaladı ve bazen Türk topraklarına topçu mermi yağmuruna tutarak gibi Türkiye ve Suriye arasındaki gerginlikler son aylarda ilettim. Türkler de Sayın Esad'ın güçleri Türkiye'ye füze ateş ki giderek alarma büyüdü.

Uzun Deneme Erdoğan Karşı Protestolar ister

Türkiye'nin birçok çatlaklar merkezinde Ergenekon, İslamcı kökenli hükümeti devirme planı yapmakla suçlanan subayların yüzlerce içeren devam eden bir davası denilen bir dava olduğunu. Adı Ergenekon sanıkları ait suçlanıyor için gizli terör örgütü lakap olduğunu efsanevi bir vadi anlamına gelir.

Ayrıca gazeteciler, akademisyenler ve diğerleri tuzağına olan olgu, askeri darbeler ve devlet destekli suikast onun geçmişi ile yüzleşmek için Türkiye'nin girişimi sembolize geldi. Haşin yargı taktik ve şüphelilerin giderek genişleyen ağı ile deneme de Erdoğan ve demokrasiye bağlılığı hakkında sorular ile güç tahakkuk kaygıları aydınlatmıştır.

Her gün, öfkeli protestocular düzinelerce yayılan cezaevi dışında yakınsama ve Sayın Erdoğan'ın İslamcı esinlenen hükümet ihbar merkezi.

Erdoğan Kürtler ve kadınlar için haklarının genişletilmesi ve basın haberlerine ilişkin kısıtlamalar rahatlatıcı demokrasi ve yüzü Türkiye'nin son ilerleme vaat ofise geldi. O Türkiye'nin demokratik emelleri açısından merkezi oldu ama şimdi her zamankinden daha uzak görünüyor Avrupa Birliği, üyelik umudu kucaklayan gizli bir İslamcı gündemi olduğu bekçinin korkular iyileştirmeleri.

Ancak, Ekim ayında, bir hükümet yasağı ihlal Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı kutlama laik binlerce protestocu güvenlik güçleri çatışan görme hükümetin demokratik kimlik yalanladılar. Türkiye'nin itibarı da Avrupa Birliği ve taklit bölge için yükselen bir demokrasi olarak Türkiye canlandıracak Sayın Erdoğan'ın çabalarını zayıflattı Gazeteciler, New York merkezli bir savunma grubu, Koruma Kurulu raporları ile sarstı olmuştur.

Avrupa Birliği Ergenekon davası ve diğer ceza davalarında, yükseltmek "dedi yargılama onların geniş kapsamı ve eksiklikleri hakkında ciddi endişeler." CPJ Türkiye'nin "yakın tarihte dünyanın en büyük anti-basın kampanyaları birini yürütüyor." olduğunu söyledi Daha gazetecilerin başka bir ülke, CPJ kıyasla Türkiye'de hapiste belirtildi.

Mahkeme işlemleri Türkiye'de otoriter bir geçmişiyle yüzleşmek ve demokratik bir gelecek grafiğe nasıl yönettiğini kalbinde yer almaktadır. Başlangıçta birçok Türk'ün acı bir geçmişe sahip gerekli bir hesaplaşma olarak, 2008 yılında başlayan dava, baktı, ama orada sürüncemede gibi sadece otoriter elitlerin üstünlüğü uzun tarihinin bir başka bölüm, bu sefer olduğu duyguları artıyor İslami bükülmüş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder