4 Ocak 2013 Cuma

Cezalarda Yeni Düzenleme


Olan yüzer Deepwater Horizon petrol platformunda bir büyük petrol sızıntısı neden, 2010 yılında patladı delici 1.4 milyar $ için federal hükümet ile sivil ve ceza iddiaları yerleşmek kabul etti, Adalet Bakanlığı Perşembe günü açıkladı.

Deepwater Horizon, patladı yandı ve Nisan 2010 yılında battı. Onbir erkekleri öldürttü ve petrol galon milyonlarca Meksika Körfezi'ne akan ve kıyı devletlerinin kıyılarına faul yapıldı. Macondo olarak bilinen yanı, 4500000000 $ için Kasım ayında kendi cezai ve sivil ücretleri bazı yerleşen İngiliz petrol devi BP, sahibi oldu.

Bu yerleşim Transocean, bu şirket ve yayılım yer alan diğerlerine karşı hükümetin iddiaları gerilemekteyken hala New Orleans Şubat ayında başlaması planlanıyor yayılan, eyaletler arası hukuk davası, yüz. New Orleans, bir iştiraki, Transocean Deepwater federal mahkemede açılan bir anlaşma olarak, Temiz Su Yasası biri suç kabahat ihlali kabul etti ve 100 milyon dolarlık bir para cezası ödeyecek.Önümüzdeki beş yıl içinde, şirketin 1 milyar dolar sivil cezalar, hareket altında şimdiye kadar büyük ödeyecek.

Ceza yerleşim parçası olarak, Transocean da Ulusal Bilimler Akademisi ve Ulusal Balık ve Yaban Hayatı Vakfı 150.000.000 $ her ödemeyi kabul etti. Bu fonların petrol sızıntısı önleme ve Meksika Körfezi ve doğal kaynak restorasyon projeleri yanıt uygulanacaktır.Anlaşmanın kamu yorum ve mahkeme onayına tabi olacaktır.Şirket sondaj uygulamaları ve gelişmiş güvenlik önlemleri izleme beş yıl için anlaştılar.


Açıklamada, Transocean Ltd, teçhizat sahibi İsviçre merkezli ana şirket, bu "önemli anlaşmalar" ve hissedarları ve çalışanların yararına "olduğu bir" olumlu bir adım ileri "onları çağırdı düşündüklerini söyledi . aileleri Transocean azından hepimizin düşüncelerimiz ve dualarımız olmaya devam "teçhizat öldürülen 11 erkekten, şirket," dedi. "

Şirket, Adalet Bakanlığı iddialara karşı 1.5 milyar dolarlık bir "tahmini zararı acil" kurmuştu Eylül ayında duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder